Balears 03/07/2017

El PSIB renova les secretaries generals sense sorpreses

Francina Armengol ha estat proclamada de manera oficial secretària general de la formació

Ara Balears
1 min
La secretària d'Organització, Bel Oliver, durant la roda de premsa d'aquest dilluns

PalmaLa Comissió d'Ètica i Garanties del PSIB ha validat aquest dilluns els avals presentats per les diferents candidatures a liderar la formació. Així, Francina Armengol ha estat escollida una altra vegada com a secretària general del partit amb 869 vots i com a única candidata.

Pel que fa a les secretaries generals de les Illes, Susana Mora tornarà a estar al capdavant del PSOE de Menorca; Mercedes Garrido, dels Socialistes de Mallorca, i Vicent Torres, dels Socialistes Eivissencs. La Secretària d'Organització del partit, Bel Oliver, ha assenyalat que "combinam l'experiència, amb el segon mandat de Francina Armengol i Vicent Torres, amb la renovació gràcies als primers mandats de Susana Mora i Mercedes Garrido, amb una participació majoritària de dones".

Oliver ha valorat de manera positiva el procés i ha assegurat que "demostra que el Partit Socialista està unit, fort i preparat per fer front als reptes de futur que tenen les Balears". Aquest procés culminarà amb el congrés del partit els propers 21 i 22 de juliol i el de cada illa, que a Mallorca i Eivissa es durà a terme el 29 d'aquest mes i a Menorca, dia 30.

stats