Balears 13/11/2014

Núria Riera diu que ja ha contactat amb la Defensora del Poble

La consellera d'Educació atribueix la manca de resposta als requeriments de la Defensora del Poble a un "assumpte de gestió administrativa"

Mercè Pinya
1 min

PalmaLa consellera d'Educació, Núria Riera, assegura que, a dia d'avui, no ha rebut el darrer requeriment de la Defensora del Poble, Soledad Becerril, que sol·licitava informació sobre l'aplicació del TIL en resposta a una denúncia de la Federació d'Associacions de Pares d'Alumnes (FAPA) i que amenaçava de denunciar-la a la Fiscalia General de l'Estat per un possible delicte de desobediència.

Riera assegura que s'ha posat en contacte telefònic amb la Defensora del Poble i que, tot i que aquest matí encara no hi ha pogut parlar, espera poder-ho fer al llarg d'aquest dijous capvespre per manifestar-li la seva voluntat de col·laborar i "preparar tota la documentació".

La manca de resposta per part de la Conselleria que dirigeix l'ha posada contra les cordes. La FAPA denuncià els perjudicis que suposava el TIL davant la Defensora del Poble el mes de setembre de 2013 i la Conselleria d'Educació ha ignorat reiteradament les peticions d'informació respecte d'aquesta institució estatal. En el darrer escrit, amb data de dia 7 de novembre, Becerril amenaçava de posar l'assumpte en coneixement de la Fiscalia General de l'Estat.

Riera atribueix aquesta manca de resposta a un "assumpte de gestió administrativa".

stats