MÈDIA
Balears 01/03/2017

'Masterchef' s'estima (molt) Menorca

S'Algar acull el rodatge del concurs televisiu que s'emetrà el mes de juny

ARA BALEARS / Palma
1 min
/ TURISME DE MENORCA

PalmaLes instal·lacions de l'hotel Portblue de s'Algar s'han convertit en l'escenari on la productora del programa 'Masterchef' ha gravat el setè dels tretze espais d'aquesta temporada.

Un equip de 80 persones i un camió de nou metres carregat amb les cuines i altres elements de producció van arribar ahir a l'illa amb la finalitat de muntar i gravar un programa que s'emetrà al mes de juny.

La direcció de Portblue Hotels va ser qui va proposar aquesta ubicació a Foment de Turisme de Menorca i a la productora com a possible localització per a l'enregistrament de l'espai televisiu, en el qual diversos concursants cuinen un menú amb productes típics de la zona, un grup de convidats el degusta i el jurat emet un veredicte.

Entre els seixanta assistents que han provat els plats hi havia representants del món de l'esport, del sector hoteler, gastronòmic, polític o del disseny, entre d'altres.

Tant els membres del jurat, Samantha Vallejo-Nágera, Jordi Cruz i Pepe Rodríguez, com la presentadora, Eva González, havien visitat Menorca en altres ocasions.

De fet, Vallejo-Nágera i Rodríguez han afirmat que són "amants de l'illa" i tots han coincidit a definir Menorca com un "paradís natural per gaudir al cent per cent i venir-hi a menjar i descansar".

Respecte a la gastronomia menorquina, el jurat ha comentat que és una cuina marinera molt interessant i amb cap, en la qual se sap com utilitzar els diferents productes.

stats