El club marítim del Molinar renuncia a l'ampliació del port

L'Ajuntament de Palma celebra la decisió i es posa a disposició de l'Autoritat Portuària per rehabilitar les instal·lacions

El club marítim del Molinar ha decidit renunciar a l'ampliació del port "a causa de la contestació social" que ha generat el projecte.  L'entitat "iniciarà un nou procediment per aconseguir una nova concessió per mantenir l'actual club i rehabilitar-lo", explica en un comunicat. 

Aquest dijous, l'Ajuntament de Palma ha celebrat la decisió, que respon a una forta contestació social que el projecte ha generat entre la ciutadania. El tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Toni Noguera, ha afirmat que "la ciutat guanya amb aquesta decisió" i que es continuarà "treballant per un port del Molinar petit, mariner i a escala humana".

A més, Noguera s'ha posat a disposició de l'Autoritat Portuària per col·laborar en la rehabilitació de les instal·lacions portuàries "a escala humana i tenint en compte el seu entorn".

També ha volgut fer públic el seu agraïment a la feina feta per la plataforma Al molinar port petit, l'Autoritat Portuària i les principals institucions de les Illes, que han treballat en la defensa d'un port petit per a la barriada marinera de la ciutat.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF