PROMOCIÓ

Les localitzacions de les Illes cerquen 'noviis' a Londres

La IBFC participa a la fira Focus London amb un estand propi per promocionar les Balears com a localització idònia per a rodatges

La Conselleria de Cultura, a través de les  Illes Balears Film Commission, participa els dies 6 i 7 de desembre a la fira de localitzacions Focus London, un esdeveniment especialitzat en la promoció de localitzacions per a rodatges de cinema, televisió i publicitat, que es du a terme per segon any consecutiu al Business Design Centre de Londres.

La Illes Balears Film Commission (IBFC) hi tindrà un estand propi per promocionar l'Arxipèlag com a localització idònia per a rodatges i pels avantatges que suposa rodar a les Illes, informa el Govern en un comunicat.

La fira servirà per establir contactes amb productores i professionals del sector audiovisual, per tal de potenciar rodatges i fomentar les coproduccions.

A l’edició d’enguany, més de 160 organitzacions de 55 països del món mostraran els seus incentius per a rodatges i serveis. Paral·lelament, hi haurà més de 35 taules rodones, presentacions, actes i conferències.

EDICIÓ PAPER 14/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF