Publicitat
Publicitat

Bon temps a partir de divendres

Xàfecs i cel ennigulat apaivagaran demà la xafogor

S'espera una davallada puntual de les temperatures, que es recuperarien el cap de setmana

Arriba un canvi de temps que, si bé no iniciarà cap nova clara tendència, sí que farà que refresqui aquesta nit i demà a primera hora, i a la Península pot causar força rebombori. El pas d'un embossament d'aire fred a les capes de l'atmosfera activarà aquesta nit les pluges.

L'Agència Estatal de Meteorologia preveu per demà cel ennigulat i fins i tot alguns xàfecs que en algun cas poden ser moderats o fins i tot tempestes. A la Península poden ser més contundents i deixar més de 30 litres a diversos indrets, on probablement n'acabaran caient més de 50 de manera més puntual.

Durant el matí i a l'horabaixa ja hi haurà els primers ruixats al Pirineu, a diverses comarques de Lleida i en àmbits com l'Empordà i la Garrotxa, però el cel tapat i els ruixats no haurien d'arribar a les Illes Balears fins al vespre. Amb el pas de la nit les tronades aniran avançant cap a la Catalunya Central i el Prelitoral, i ja de matinada afectaran també la costa; demà haurien d'arribar a l'Arxipèlag. Hi ha risc d'aiguats puntuals i de calabruixades a Catalunya.

Les temperatures nocturnes haurien de continuar sense canvis, però de dia poden baixar força. El vent bufarà del nord, amb força moderada i fins i tot forta en alguns casos. Hauria d'amainar a partir de l'horabaixa.

Aquest serà l'únic canvi de la setmana, ja que divendres el temps tornarà a quedar bàsicament dominat pel sol, encara amb tramuntana al nord. El cap de setmana farà sol arreu i les temperatures recuperaran els graus que perdran entre demà i divendres a primera hora. 

A www.arabalears.cat/meteo trobareu la previsió per al vostre municipi i la general per a les Illes Balears i Europa. També hi trobareu També hi trobareu la meteoagenda, amb la previsió per a mercats i espectacles, i una previsió especial per als qui volen fer activitats a l'aire lliure. Si voleu consultar la previsió de la resta dels Països Catalans, ho podeu fer a www.meteo.cat/ara.


PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 25/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF