Balears 06/04/2017

L'Agrupació Professional de Bombers de Palma respon a Angélica Pastor

El col·lectiu denuncia que les reaccions de la regidora són per desviar l'atenció del conflicte

Ara Balears
1 min

PalmaL'Agrupació Professional de Bombers de Palma (APBP) ha expressat en un comunicat que amb les declaracions de la regidora de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor, d'aquests dies s'està "difamant de manera intolerable el Cos de Bombers de Palma".

El col·lectiu vol deixar clar que no ha danyat cap equipament ni material i que cap professional ha abandonat el servei durant les protestes. A més, ha exposat que les declaracions en què els acusava de masclistes només són per desviar l'atenció del conflicte del sector amb l'Ajuntament.

Afirmen també que en cap moment van tenir intenció que el passadís del passat 4 d'abril al Parc de Bombers fos "intimidatori i molt menys masclista". "El cos de bombers de Palma està integrat majoritàriament per homes, per la qual cosa és lògic que a l'acte hi hagués una àmplia majoria masculina".

Des de l'agrupació demanen reunir-se a partir d'ara amb el batle José Hila, ja que amb la regidora "és impossible arribar a acords" per "falta de propostes per resoldre aquest conflicte laboral". Reivindiquen que les seves demandes són "justes i necessàries per garantir un servei de qualitat a la ciutadania" i avisen que no es pot dilatar més la situació en el temps.

Els bombers de Palma reclamen una millora en els equipaments i les instal·lacions, la seva reinclusió a la categoria de treball tècnic i especialitzat i l'elaboració d'un pla negociat i consensuat entre les parts. Fins que no s'escoltin aquestes propostes, expliquen, continuaran amb les accions.

stats