Balears 21/09/2014

Les joventuts del PSM canvien la direcció

Albert Abad es converteix en nou secretari general del JEN-PSM en substitució d'Àlex Moll

Ara Balears
1 min
Biel Barceló amb Albert Abad, nou secretari general dels JEN-PSM

PalmaLes joventuts del PSM han canviat avui diumenge la seva direcció en un congrés extraordinari que ha tingut lloc a Llubí. Els Joves d'Esquerra Nacionalista del PSM-Entesa (JEN-PSM) han escollit com a nou secretari general Albert Abad, que substitueix Àlex Moll, i han renovat també l'executiva. A partir d'ara estarà formada per Guillem Caballero com a secretari d'Organització; i Marta Jordà, Jaume Palou, Leire Giral, Josep Miquel Miró, Pere Joan Llompart, Andrea Cañal i Guillem Bestard com a vocals.

En el discurs de cloenda del 13è Congrés del JEN-PSM, el nou secretari general ha reclamat als joves de l'organització que facin feina per "tornar a generar il·lusió en la política" i "posar en valor la política" com a eina per canviar les coses. "Hem de ser valents i demostrar que hi ha una manera més democràtica i participativa de fer política", ha sentenciat.

A l'acte de cloenda també hi han participat el secretari general del PSM, Biel Barceló, i el secretari d'Organització del partit, Joan Verger. Barceló ha reivindicat la participació dels joves en política i ha destacat que "el seu vot serà fonamental per generar el canvi a les institucions en les properes eleccions municipals, insulars i autonòmiques".

stats