REHABILITACIÓ DE CENTRES
Balears 07/06/2016

Educació retirarà l'amiant de l'IES Emili Darder de Palma

La Conselleria també reformarà el CEIP Coll d'en Rabassa. Els dos projectes sumen més de 674.000 euros

Ara Balears
1 min
Cobert CEIP es Pont

PalmaLa Conselleria d'Educació retirarà l'amiant de l'IES Emili Darder de Palma. El projecte surt a licitació aquest dimarts i implicarà la substitució de plaques de fibrociment dels porxos d'un dels edificis dels centres. Aquesta és una de les actuacions de retirada de cobertes i porxades de fibrociment amb amiant als centres de les Illes.

El porxo se substituirà per una coberta de panells d'alumini lacat. A més, també s'aprofitarà la intervenció per tractar elements estructurals de l'actual coberta i substituir els més deteriorats. El pressupost per a aquesta activitat és de 128.540 euros. S'estableix un termini d'execució de les obres de tres mesos.

Amiant: el càncer dels centres que no s'ha eradicatL'altre projecte que preveu la Conselleria és reformar el CEIP Coll d'en Rabassa, també de Palma. Es milloraran les instal·lacions generals de sanejament, electricitat i fontaneria de tot l'edifici. També està prevista la reforma de les cobertes per impermeabilitzar-les, entre d'altres actuacions. Aquesta obra surt a licitació amb un pressupost de 545.692 euros, amb un termini d'execució de sis mesos.

stats