Els drets dels consumidors centren el debat de la I Escola de Consum

La jornada, oberta a professionals, estudiants i associacions, ha estat organitzada per la Conselleria de Salut amb la col·laboració de la UIB i el Centre Balears Europa

Els drets de les persones consumidores i usuàries, les noves relacions de consum que han sorgit amb l’aparició de les plataformes digitals i la legislació europea per protegir els drets dels ciutadans en aquesta matèria han estat els assumptes centrals de la I Escola de Consum, que ha organitzat la Direcció General de Consum amb la col·laboració de la Universitat de les Illes Balears i el Centre Balears Europa.

L'Escola d'Hoteleria de la UIB ha estat l'escenari triat per acollir aquesta jornada, oberta a professionals, associacions de consumidors i estudiants. “Ens dirigim als estudiants perquè són els futurs legisladors, han de prendre consciència de la importància dels drets dels consumidors”, ha destacat Llorenç Huguet, rector de la UIB, a la inauguració de la jornada.

Per la seva banda, la consellera de Salut, Patricia Gómez, ha ressaltat el repte que suposa l'aparició de noves relacions de consum a l'hora de “veure com podem exercir aquests drets”. “Creim que la matèria és canviant i que és necessari actualitzar coneixements”, hi ha afegit el director general de Consum, Francesc Dalmau.

EDICIÓ PAPER 28/03/2020

Consultar aquesta edició en PDF