VIST AL TWITTER
Balears 04/02/2017

#Diamundialcontraelcàncer, a la xarxa

Més actualitat, en una selecció de piulades

1 min

Josep Melià Ques (@JosepMelia): “Prevenció, una detecció precoç i cap retallada en els serveis d'oncologia són els meus desitjos en el #Diamundialcontraelcàncer”.

Marga Prohens (@MargaProhens): “Que la paraula càncer siguin sis lletres carregades d'esperança i d'un futur encoratjador. Força als que no es rendeixen mai #Diamundialcontraelcàncer”.

Maite Salord Ripoll (@MaiteSalord): “Dia mundial contra el càncer: prevenció, investigació, atenció, conscienciació i, també, acompanyament, suport i amor. #Diacontraelcàncer”.

Jaume Font (@JaumeFont_): “Avui [ahir] i sempre, #Diamundialcontraelcàncer, tot el meu suport a aquells qui fan front a aquesta batalla. Ànims i força. Ho aconseguireu!”.

Bartomeu Noguera (@tnoguerav): “Parlar de panga quan vol Carrefour i la tele d’en Berlusconi fa una agradable sensació de ciutadania lliure”.

Benjamí Villoslada (@benjami): “Som molt de peix i mai no he tastat el panga perquè evito porcions en safates de plàstic, prefereixo els exemplars sencers del taulell”.

David Caules (@davidcaules): “Una cosa sí que està clara: el PP no estima la nostra terra i per això vol dividir. #català #valencià #balear”.

Pere Ferrer (@selvatgi): “PSIB i MÉS diuen que no tenen res contra Picornell perquè sigui fuster, el que no poden tolerar és que sigui home”.

Carles Cabrera (@CabreraCarles): “Podemos promet que amb Balti Picornell els xous estaran a l'alçada de la millor Xelo Huertas”.

stats