Enbreu
Balears 01/01/2014

Un mes des de la desaparició de Malén Ortiz, i sense pistes

Ahir, uns 16 agents de la Guàrdia Civil van reprendre la cerca de la jove per mar, aire i terra a les zones properes a la seva desaparició en el municipi de Calvià

Ara Balears
2 min
Un mes des de la desaparició de Malén Ortiz, i sense pistes

PalmaAvui es compleix un mes des que fou vista per darrera vegada en una parada d'autobús a Son Ferrer (Calvià) l'al·lota de 15 anys Malén Ortiz, i continua sense haver-hi rastre del seu parador, malgrat la intensa cerca duta a terme a la zona i de les crides de la seva família. Ahir, uns 16 agents de la Guàrdia Civil van reprendre la cerca de la jove per mar, aire i terra a les zones properes a la seva desaparició en el municipi de Calvià, segons informa Efe. Segons la Guàrdia Civil, durant el matí quatre bussejadors del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil van cercar a la mar en el sentit contrari de dimarts, és a dir, a la punta de Cala Figuera cap a l'oest. A més, dos agents van sobrevolar en helicòpter la zona en la qual va desaparèixer la jove per cercar objectius, com cases abandonades i coves, per continuar amb una cerca terrestre "minuciosa" a partir d'avui.

La Guàrdia Civil, que es va fer càrrec del cas des que el pare de Malén en va denunciar la desaparició el 2 de desembre, treballa simultàniament amb les dues hipòtesis possibles: o bé l'adolescent se'n va anar de manera voluntària de casa o ha estat forçada a fer-ho. Però les indagacions en un sentit i en un altre han estat de moment infructuoses i a partir d'avui al matí es reprendran les acurades batudes terrestres per tractar de trobar l'al·lota o pistes que permetin localitzar-la. La darrera notícia certa sobre Malén Ortiz, estudiant d'un institut de Calvià, és que estava al costat d'una parada d'autobús a Son Ferrer al migdia del dilluns 2 de desembre. Els dies posteriors, guàrdies civils, bombers, policies locals i voluntaris van rastrejar les zones properes per tractar de trobar-la, una cerca que es va complementar amb les indagacions sobre la possible partida voluntària de l'adolescent.

stats