Balears 04/04/2017

Els bombers de Palma fan el 'passadís' a Angélica Pastor

Els funcionaris no han arribat a cap acord amb la regidora

Ara Balears
1 min

PalmaEls bombers de Palma s'han reunit aquest dimarts amb la regidora de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor, per tractar de trobar punts en comú després que els funcionaris deixassin de rebre el pagament per despeses de productivitat i quilometratge.

Abans de començar la trobada, però, els bombers de Palma han rebut Pastor amb un 'passadís' al Parc de Bombers, pel qual ha hagut de passar la regidora. Ha estat una altra manera de protestar contra la decisió de les regidories de Seguretat Ciutadana i de Funció Pública.

Segons han explicat els bombers en un comunicat, a la reunió només "hi ha hagut bones intencions, però cap compromís ferm en qüestions concretes del conflicte que puguin desbloquejar la situació".

Els bombers varen començar a protestar per les seves condicions laborals dijous passat, quan varen entrar al ple de l'Ajuntament. Dilluns, una sèrie de camions varen aparèixer amb pintades contra les regidores de Seguretat Ciutadana i Funció Pública. Tanmateix, els funcionaris afirmen que estan disposats a altres trobades en què es tractin "aquests problemes amb major detall".

stats