Balears 03/04/2017

Els aturats de llarga durada tindran una rebaixa del 50% al bitllet de l'EMT

L'empresa de transports i l'Obra Social la Caixa signen un conveni per afavorir els majors de 45 anys amb més de 12 mesos inscrits al SOIB

Ara Balears
1 min
Un centenar dels busos de l’EMT supera els 14 anys d’antiguitat

PalmaEls majors de 45 anys que presentin una situació d'atur de llarga durada (que faci 12 mesos que estan inscrits al SOIB), tindran un descompte de gairebé el 50% en el preu del bitllet de l'EMT. Així, pagaran 45 cèntims en comptes dels 80 cèntims que paguen els residents.

La mesura es tracta d'un dels acords pel canvi aprovat pel ple de l'Ajuntament per unanimitat. Serà possible gràcies a un conveni de col·laboració signat entre l'EMT i l'Obra Social la Caixa. A Palma hi ha 11.860 majors de 45 anys en situació d'atur.

Tant la Caixa com l'EMT aportaran 3.500 euros cadascuna per subvencionar 20.000 viatges amb aquest nou perfil. Després, serà l'EMT qui ho mantingui de manera subsidiària. Per poder-s'hi donar d'alta, caldrà estar empadronat a Palma, complir els requisits d'edat i presentar un informe de període de 12 mesos ininterromput inscrit en situació de desocupació (expedit amb data no superior a 10 dies). L'alta es pot realitzar a les oficines de l'EMT o a les Oficines d'Atenció a la Ciutadania. Cada tres mesos es revisarà el perfil per saber si encara es mantenen les condicions.

stats