Els pares de la nina agredida a Son Roca presenten una querella penal contra la directora i dues professores

"Qui digui que la nina tenia lesions lleus o que no en tenia és un malintencionat"

Els pares de la nina de 8 anys presumptament agredida pels companys l'octubre passat a una escola de Palma presentaran una querella penal contra la directora i dues professores per coaccions, tracte degradant per omissió i lesions greus, ha informat l'advocat Marcos García-Montes .

La querella es dirigeix contra la directora del col·legi Anselm Turmeda i les dues professores que vigilaven el pati durant l'esbarjo, quan es va produir la suposada agressió el 5 d'octubre, i com a responsables civils subsidiaris el mateix centre i la Conselleria d'Educació i Universitats.

El lletrat ha assenyalat durant la roda de premsa que ha ofert a Palma que els pares han signat avui mateix la querella penal, que serà presentada demà dijous en el jutjat.

La querella penal es fonamenta en els dos informes mèdics elaborats pel departament d'Urgències Pediàtriques de l' hospital Son Espases de Palma, ha apuntat l'advocat arran d'aquest incident que va motivar que s'obrís un informe judicial des del centre sanitari.

Després de llegir una part dels informes mèdics, l'advocat ha afirmat que la persona que digui que la nina tenia lesions lleus o que no tenia lesions o "és un ignorant o un malintencionat", per la qual cosa ha demanat que es querelli contra el bufet jurídic Marcos García -Montes  o els doctors signataris dels informes mèdics.

EDICIÓ PAPER 25/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF