CULTURA

Vuit candidats aspiren a redefinir Sant Sebastià

Cort ha rebut les propostes d'estils musicals dels artistes que actuaran a cada plaça i d'esquemes de funcionament. Un d'ells serà escollit per la Comissió de Festes la propera setmana

L'Ajuntament de Palma ha rebut vuit propostes per accedir  al servei d'assessorament musical i artístic per a la programació musical de Sant Sebastià. Ara, aquests projectes es remetran als membres de la Comissió de Festes. No s'adjuntaran currículums ni dades personals, de manera que els projectes es puguin avaluar amb més objectivitat.

Els candidats havien de proposar de manera raonada els estils musicals dels artistes que actuaran a cada una de les places on es realitza la revetla. A més a més, podien proposar altres espais o places alternatives o afegir-n'hi altres de nova creació. També havien de proposar un esquema de funcionament a cada plaça, en coherència amb la totalitat de la revetla.

Els projectes es posaran en comú en la pròxima reunió de la Comissió de Festes la setmana vinent. Allà, s'hi escollirà el perfil que es consideri més adient. La regidora de Participació Ciutadana, Eva Frade, ha defensat la contractació "per millorar la coherència musical a les diferents places", però ha volgut deixar clar que "els processos participatius engegats mitjançant enquestes es mantindran".

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF