Política

Prohens: “Tenim un Govern de gestos i molt poca gestió”

La portaveu del PP al Parlament ha fet balanç de la meitat de la legislatura i ha criticat que el Govern s'hagi dedicat a derogar les lleis aprovades per la seva formació durant la legislatura passada sense concretar iniciatives legislatives alternatives

La portaveu del Partit Popular al Parlament, Marga Prohens, ha criticat aquest dilluns que després de dos anys de legislatura "tenim un Govern de gestos i molt poca gestió", fet que pateix la ciutadania, que és castigada amb l'augment del deute públic i la pujada d'impostos, malgrat "tenir més ingressos que mai".

"Ens trobam davant d'un Govern radical i sectari, sense programa comú i amb l'únic objectiu que el PP no governi", ha assegurat Prohens en roda de premsa. Així mateix, ha criticat que durant aquests dos anys el Govern s'ha dedicat a derogar les lleis aprovades pel PP la legislatura passada sense concretar iniciatives legislatives alternatives i ha considerat que ha agreujat determinades problemàtiques com la del lloguer turístic.

"Hem vist un buit legal sense precedents en aquesta comunitat autònoma en matèria urbanística", hi ha insistit Prohens, per qui el Govern no té definit un model territorial, econòmic ni turístic alternatiu.

La portaveu popular també s'ha referit a la crisi provocada pels contractes de MÉS adjudicats a l'excap de campanya de la formació ecosobiranista Jaume Garau i l'ha qualificada com "la crisi de contractes més greu de la història". Prohens també s'ha queixat del "desprestigi" que ha patit el Parlament aquests dos anys amb dos presidents pels problemes interns de Podem.

Així mateix, la portaveu popular ha considerat "injust" que es continuï pagant l' impost de successions i donacions, malgrat la bona conjuntura econòmica, i ha demanat al Govern que l'abaixi.

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF