AUTOPISTES D’EIVISSA: UNA HIPOTECA A L’OMBRA

El PP vol esbrinar si és cert que la Fiscalia es va negar a investigar

Els populars han registrat una petició a la mesa de la comissió perquè l’òrgan es dirigeixi a la Fiscalia General de Balears

El PP podria emprendre accions legals contra l’exconseller d’Obres Públiques i Habitatge Jaume Carbonero, qui en la seva compareixença davant la comissió d’investigació, dia 31 de gener, va assegurar que, quan era conseller, va anar a denunciar les suposades irregularitats en l’expedient de les autopistes, però en va desistir perquè des de la Fiscalia li varen dir que estaven desbordats per la quantitat de casos de corrupció que investigaven en aquell moment, l’any 2010.

Els populars han registrat una petició a la mesa de la comissió perquè l’òrgan es dirigeixi a la Fiscalia General de Balears i determini si les afirmacions de Carbonero són certes. La diputada Antònia Perelló, qui va comparèixer en qualitat de membre de l’Advocacia de les Balears, ja va afirmar que la suposada actitud de la Fiscalia no era “en absolut” normal. “La Fiscalia té l’obligació, almanco, d’obrir diligències informatives”, va respondre la lletrada en excedència.

El diputat del PP Antoni Camps va recordar que mentir en comissió pot ser constitutiu de delicte i va advertir que ”ja veurem què feim amb aquesta qüestió, ens sembla molt preocupant”.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF