CONGRÉS AUTONÒMIC

El PP balear triarà president el 26 de març

El Congrés Autonòmic tindrà lloc els pròxims 24, 25 i 26 de març

El Congrés Autonòmic del Partit Popular de les Illes tindrà lloc els pròxims 24, 25 i 26 de març, segons ha avançat aquest dissabte IB3. Ara les dates han de ser ratificades pel comitè executiu de la formació, que es reunirà la setmana que ve.

Els populars de les Balears triaran el president del partit després d’un període d’interinatge liderat per Miquel Vidal, que arribà a la presidència des de la secretaria general i a causa de la dimissió de José Ramón Bauzá pels nefastos resultats obtinguts en les eleccions autonòmiques de maig de 2015. Vidal, que en un principi no optarà a la reelecció, haurà ocupat el càrrec més d’un any i mig.

Aquells que sí que han manifestat la seva voluntat de presentar-se com a presidents de la principal formació política de l’Arxipèlag són el mateix Bauzá, que actualment és senador autonòmic, l’exconseller de Turisme Jaime Martínez i l’exconseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca Biel Company, tot i que aquest darrer encara no ho ha dit de manera pública i explícita.

D’altra banda, l’exdiputada Aina Aguiló també ha plantejat la possibilitat de presentar-s’hi, malgrat que ara mateix està suspesa de militància.

El termini per presentar les candidatures expira el 7 de febrer.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF