Nova operació contra el narcotràfic a Mallorca

140 guàrdies civils duen a terme prop d'una vintena d'escorcolls principalment a Palma, Cala Rajada i Capdepera

Nou cop baix al narcotràfic a l'illa de Mallorca. Prop de 140 agents de l' Equip contra el Crim Organitzat de la Guàrdia Civil realitzen, des de les 5 h de la matinada, una llarga llista d'escorcolls contra la venda il·legal de drogues al barri de Son Gotleu de Palma, Cala Rajada i Capdepera, principalment, en el marc de l'anomenada macrooperació 'Llamps'.

Com ha informat l'institut armat a primera hora, al llarg del dia s'han anat duguent a terme prop d'una vintena d'escorcolls en domicilis i punts de venda implicats, sobretot, en el tràfic de cocaïna i d' haixix. A hores d'ara hi ha uns 17 detinguts en l'operació, encara que és possible que es detinguin més persones durant les pròximes hores i, al mateix temps, pot ser que algunes de les persones detingudes siguin posades en llibertat.

Segons les mateixes fonts, s'espera que els detinguts a les esmentades localitats i a altres poblacions com Inca i Manacor superin, al final del dia, la vintena. Cal tenir en compte que aquesta ja és la tercera gran operació contra el tràfic de drogues que viu Mallorca en tan sols un mes. 

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF