Publicitat
Publicitat

Mallorca, en alerta taronja per fenòmens costaners

L'Agència estatal de meteorologia ha activat l'alerta al sud i el llevant de l''illa 

L'Agència estatal de meteorologia ( Aemet ) ha activat per avui l'alerta taronja per fenòmens costaners amb mar molt gruixuda en el llevant i el sud de Mallorca, davant la possibilitat d'entre un 40 i un 70 % que es produeixin al llarg de la jornada d'avui i fins demà capvespre.

Es preveu que bufi vent del sud-oest al sud-est de Mallorca, de força 7 a 8, amb àrees de mar molt gruixada, segons indica l'Aemet a la seva pàgina web.

Mallorca està també en alerta groga per pluges d'uns 20 litres per metre quadrat a l'hora i per vent, amb ratxes d'entre 70 i 80 quilòmetres per hora.

També Menorca està en alerta groga per pluges de la mateixa entitat al llarg de la jornada d'avui i fins demà capvespre en el cas dels fenòmens costaners i vent amb ratxes de fins a 80 quilòmetres per hora.

A les Pitiüses, l'Aemet ha activat també l'alerta groga per pluges, davant la possibilitat que es produeixin precipitacions de més de 20 litres per metre quadrat, per vent, amb possibles ratxes de fins a 80 quilòmetres per hora, i per fenòmens costaners.


La triple alerta es mantindrà activa durant tota la jornada d'avui i fins demà capvespre. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF