Felip VI accepta ser el president d'honor del Club Marítim de Maó

Sarsuela contesta afirmativament la petició cursada per la nova junta de l'entitat maonesa

El Rei Felip VI s'ha convertit en el president d'honor del Club Marítim de Maó després que la Casa Reial hagi acceptat la invitació cursada per la nova directiva de l'entitat menorquina, encapçalada per  Antonio Hernández.

El cap de l'Estat hauria tingut en compte la trajectòria del Club Marítim de Maó, el caràcter social d'aquest, així com el seu historial esportiu en vela i creuers. També s'ha valorat el prestigi del Club per a l'organització de grans esdeveniments nàutics com la Menorca Maxi o el Campionat del Món TP52. Entre els trofeus més representatius destaquen dos relacionats amb la Casa Reial, la Copa del Rei de vaixells d'època i el Trofeu Alfons XIII.

Des del Club Marítim de Maó volen destacar la rapidesa amb la qual han obtingut resposta, ja que en menys d'un mes el Rei Felip VI ha donat el seu vistiplau a l'oferiment. Amb el càrrec de president d'Honor, el monarca es converteix en el personatge més representatiu de l'entitat que dirigeix Antonio Hernández. Cal recordar que en el llibre d'honor del Club figuren les signatures de Joan Carles I, i el seu avi, el Comte de Barcelona, Joan de Borbó.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF