Publicitat
Publicitat

El Consell d'Estudiants de la UIB convoca vaga "en solidaritat amb les universitats catalanes"

Se sumen a la convocatòria dels Consells d'Estudiants de les Universitats Catalanes

El Consell d'Estudiants de la UIB convoca vaga per a aquest divendres. Així se suma a la resta d'entitats i universitats d'arreu del territori que sortiran als carrers en "defensa de la democràcia" per denunciar les actuacions de la Guàrdia Civil i la vulneració dels "principis fonamentals de la democràcia". Segons han informat en un comunicat, s'ha convocat el dia 29 a petició de diversos col·lectius per poder assistir així a les manifestacions programades per a aquell dia. 

" La universitat pública s'ha de reafirmar com a generadora de coneixement, de pensament crític i de propostes des d'àmbits d'actuació polítics, culturals, econòmics i culturals"; també ha de ser "defensora de la llibertat d'expressió, diversitat i respecte als drets humans", han explicat en el comunicat.

Per això, creuen que les universitats no poden "estar al marge del debat social" i han proposat, juntament amb els Consells d'Estudiants de les Universitats Catalanes (CEUCAT), diverses actuacions, entre les quals es troben pactar una "aturada general i indefinida" a totes les universitats del territori o garantir que totes les actuacions siguin "sempre pacífiques i cíviques". 

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF