Més de mil persones clamen llibertat per als presos polítics catalans a Palma

La plaça de Cort acull la concentració de suport amb els membres del Govern i els líders cívics empresonats

Un miler de persones s'han concentrat a la plaça de Cort de Palma per clamar llibertat per als presos polítics catalans. Des de les 19 hores de l'horabaixa els ciutadans s'han citat a davant l'ajuntament palmesà per mostrar la seva solidaritat amb els membres del Govern català i els líders cívics empresonats per organitzar el referèdum de l'1 d'octubre.

"Presos polítics, llibertat!" o "No esteu sols" són alguns dels càntics que s'han pogut sentir a Cort, una plaça que s'ha fet petita a mesura que ha avançat la concentració.

S'ha viscut un moment de tensió amb un reduït nombre de manifestants espanyolistes, que també s'han concentrat a Cort. La gent concentrada estava en silenci per mostrar el seu rebuig a l'actuació del Govern espanyol. Un silenci que ha estat rebentat per crits de 'Viva España!'.

A Sa Pobla també s'ha realitzat una concentració de suport a davant l'ajuntament, de la mateixa manera que a Porreres, Manacor i Esporles.

A Ciutadella prop d'un centenar de ciutadans s'han aplegat a les portes de l'Ajuntament per exigir l'alliberament dels polítics catalans, tal i com s'aprecia en el vídeo penjat a les xarxes pel conseller insular de Cultura, Miquel Àngel Maria.

EDICIÓ PAPER 28/03/2020

Consultar aquesta edició en PDF