Biel Company va ser condemnat per agredir un al·lot de 12 anys, segons 'ElDiario.es'

El candidat a presidir el PP balear hagué de pagar una multa de 600 euros i indemnitzar la víctima amb 145 euros

Biel Company va ser condemnat per agredir un al·lot de 12 anys l'any 2007. L'Audiència va confirmar una sentència dels jutjats de Manacor per la qual es va considerar culpable el candidat a presidir el PP balear d'haver agafat pel coll l'al·lot i haver-ne tirat un altre a terra, segons va avançar 'ElDiario.es'.

Segons explica la notícia, Company va ser condemnat a pagar una multa de 600 euros i a indemnitzar l'al·lot amb 145 euros. En l'apartat de fets provats, la sentència emesa pel Jutjat de Manacor resumeix el testimoni de la víctima: "Que es trobava a una plaça amb més amics i que en acompanyar una amiga a casa passaren per davant la casa del denunciat (Company), des d'on les seves filles li tiraren aigua, motiu pel qual va començar l'incident. El denunciat va sortir a la porta de casa seva i va agafar primer un menor que anava en bicicleta i el va tirar a terra. Posteriorment el va agafar a ell pel coll i li deixà marques visibles, exercint una força progressiva a la zona".

L'equip de comunicació de la candidatura a la presidència del PP no va voler fer cap declaració sobre l'incident. De totes maneres, aquest dijous vespre, en l'acte que la candidatura de Company va realitzar a Montuïri, el candidat a presidir els conservadors de les Illes va tornar a apel·lar a l'esportivitat i al rebuig del "joc brut".

"El nostre és un projecte per sumar, per il·lusionar i per tornar a fer del nostre un partit guanyador. És un programa, per tant, en el qual ni hi cap ni mai consentiré el joc brut. Aquí, hi som per remar tots junts en la mateixa direcció pel futur del PP", va assenyalar, en una clara referència al seu rival, José Ramón Bauzá.

EDICIÓ PAPER 28/03/2020

Consultar aquesta edició en PDF