ARCA demana a Cort un projecte de rehabilitació de la barana de la costa de la Sang

L'entitat vol que es respectin els elements patrimonials de la construcció, que va ser tomada per un cotxe que va patir un accident

L'Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA) ha demanat a l'Ajuntament de Palma "celeritat" en la redacció d'un projecte de rehabilitació de la barana de la costa de la Sang de Palma, que va ser tomada per un cotxe el juliol passat.

L'entitat acusa Cort de "passivitat" en la rehabilitació d'aquest " element històric d'especial interés". Segons indica, el 13 de juliol l'associació ja es va dirigir a l'Ajuntament per tal de sol·licitar un "projecte de rehabilitació amb cura i sensibilitat".

A més, es queixen del silenci que ha mantingut el regidor d'Infraestructures i Accessibilitat de l'Ajuntament de Ciutat, Rodrigo Andrés, el qual "ha estat informat personalment" de l'assumpte.

Així, ARCA demana la redacció d'un projecte que estigui guiat per criteris patrimonials. També recorda que, durant la Setmana Santa, la costa de la Sang és un lloc de concentració de fidels; de manera que, si no s'ha arreglat la barana, el perill és molt gran.

EDICIÓ PAPER 29/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF