'Somnambulejant' és la darrera exposició individual de Miquel Mesquida

La galeria Dionís Bennàssar, de Pollença, presenta el procés de treball intermitent de l'artista durant els tres darrers anys

Dissabte 18 d'agost, a les 20 h Miquel Mesquida inaugura la seva darrera  exposició  a la galeria  Dionís   Bennàssar, de Pollença. ' Somnambulejant ' es  podrà  visitar  fins al  13 de setembre en l'horari habitual de la galeria.

Miquel Mesquida  Sansó  (Manacor, 1954) és un artista de formació  autodidàctica . Exposa de forma individual des de 1979, amb un parèntesi d'uns anys, a partir de 2005 exposà pràcticament de forma anual fins a 2013, en què va fer  la darrera exposició individual. Ara presenta ' Somnambulejant ', que, segons l'artista, "és el resultat d'un procés intermitent dels tres últims anys. Si hagués de definir el procés creatiu, seria com un viatge metafòric a través de mons paral·lels, sense tenir una postura clara i concreta davant aquests mons. És com caminar a cegues amb els ulls oberts, mirar i no veure-hi, deixant-te portar pels impulsos creatius, palpitacions que ajuden a redescobrir i fer-los teus un cop més".

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF