Esports 29/08/2013

Lorenzo i Salom, amb el cap posat a Silverstone

Salom, que no s'operarà de la fractura al taló esquerre fins després que els metges tornin a analitzar l'estat del peu, cercarà el millor resultat possible

Ara Balears
1 min

Barcelona.Els pilots mallorquins que disputen el Mundial de motociclisme, Lluís Salom en Moto3 i Jorge Lorenzo en MotoGP, ja tenen el cap posat en la propera cita, el Gran Premi de la Gran Bretanya, que es disputarà aquest cap de setmana a l'històric circuit de Silverstone.

Salom, que no s'operarà de la fractura al taló esquerre fins després que els metges tornin a analitzar l'estat del peu, cercarà el millor resultat possible i pujar per desena vegada aquesta temporada al podi. Després de la victòria que aconseguí a Brno, el mallorquí és capaç de tot.

"Sabem en les condicions en les quals arribam, així que, igual que ho férem a Brno, donarem el màxim per aconseguir el millor resultat possible", va destacar el líder del Mundial de Moto3 en declaracions facilitades pel seu equip. Salom va recordar que el peu encara li fa mal, però que la inflamació ja ha baixat. "El dolor en el peu és més o menys el mateix, però sí que és cert que la inflamació ha baixat un poc i això ja és important. Aquest cap de setmana tornarà a ser molt complicat", va reconèixer el mallorquí.

Per la seva banda, Jorge Lorenzo, després de recordar que a Brno "esperava un poc més", va destacar que el circuit construït sobre un aeroport de la Segona Guerra Mundial, el més llarg del Mundial (5.900 metres), és "un lloc que m'agrada i on normalment em trob còmode. El circuit és agradable i ve bé a la nostra moto".

stats