Política 28/04/2017

Rivera veu el suport de Maduro al procés sobiranista com "l'abraçada de l'ós"

El president de la Junta d'Extremadura, Guillermo Fernández Vara, ha ironitzat amb la imatge del president veneçolà i ha afirmat que és un "aval importantíssim per a Catalunya"

Ara
1 min
Fotografia de Maduro amb el català Lluís Bartra

BarcelonaLa fotografia del president de Veneçuela, Nicolás Maduro, amb una estelada continua aixecant polseguera. Si ahir era el PDECat qui es desmarcava del suport del president veneçolà al procés, aquest divendres ha estat el líder de Cs, Albert Rivera, qui ha reaccionat a la instantània i l'ha qualificat com "l'abraçada de l'ós". Per a Rivera, el suport de Maduro és una "evidència més" que el procés independentista "no té cap futur".

El líder de Cs s'ha sumat a la crítica que va fer ahir la coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, quan va expressar a través de Twitter que la fotografia de Maduro amb l'estelada no "suma" per generar suport al procés. Per a Rivera, "li resta molts més suports al procés sobiranista que no pas n'hi suma", i s'ha mostrat convençut que la majoria de catalans "no volen" les polítiques de Maduro per a Catalunya.

Qui també hi ha dit la seva sobre la fotografia ha estat el president de la Junta d'Extremadura, Guillermo Fernández Vara. "La vergonya no té límits", ha dit el president socialista, després d'ironitzar afirmant que era un "aval importantíssim per a Catalunya". En una entrevista a Onda Cero recollida per l'agència Efe, Vara també ha assegurat que la fotografia era "molt il·lustrativa".

stats