FUTBOL CATALÀ
Esports 14/11/2011

El Sant Andreu no pot acabar el partit per la pluja

David R. Jover

BarcelonaLa pluja que va caure ahir a Barcelona, i sobretot al barri de Sant Andreu, va afectar, i de quina manera, el Narcís Sala. La gespa artificial va aguantar com va poder l'aiguat del primer temps, però va dir prou ja avançada la segona part.

L'àrbitre del partit, Pérez Peraza, del comitè canari, va decidir suspendre el matx quan el camp estava totalment impracticable, al minut 68. En aquell moment el matx reflectia un 2-3 a favor de l'Huracán València, que just un minut abans s'havia avançat en el marcador amb un gol de Postigo. El davanter quadribarrat Quim Araujo va comentar després del partit "que l'àrbitre hauria d'haver aturat abans el partit perquè el terreny de joc era una piscina i no s'hi podia jugar". Pel que fa a quan es podran disputar els minuts que resten, l'entrenador andreuenc, Piti Belmonte, va explicar que "la data l'ha de posar la Federació, perquè nosaltres i l'Huracán no ens posarem d'acord".

Els partits que sí que es van poder disputar amb presència catalana van ser l'Atlètic Balears - Badalona (3-2), l'Sporting Maonès - Reus (0-1), l'Oriola - l'Hospitalet (1-2) i el Lleida-Llagostera (0-0). L'Hospi segueix segon amb 28 punts, dos menys que el líder, l'Atlètic Balears.

A Tercera, també

Al Nou Sardenya també es va haver de suspendre l'Europa-Masnou per culpa de la pluja. Només se'n van jugar 45 minuts i en aquest cas el marcador era d'empat a zero. El drenatge de l'estadi escapulat no va poder absorbir l'aigua.

A la Primera Catalana els partits entre el Martinenc i l'Olímpic Can Fatjó i el Gimnàstica Iberiana i el Tortosa també es van suspendre.