Publicitat
Publicitat

Moto2

Pol Espargaró aconsegueix el millor temps de Moto2 amb autoritat

E·l pilot de Granollers ha tret sis dècimes de segon a Scott Redding i Tito Rabat, que han acabat segons i tercer

Pol Esprargaró ha aconseguit aquest dissabte la 'pole position' al Gran Premi de Catalunya de motociclisme. El pilot de Granollers ha dominat els entrenaments oficials amb autoritat i ha acabat primer amb sis dècimes de marge respecte els seus màxims rivals. Scott Redding i Tito Rabat l'acompanyaran a la primera fila de la graella de Moto2.

És la segona 'pole' de la temporada per a Espargaró, després del a que va aconseguir a Qatar, en la primera cursa de l'any (on també va aconseguir la victòria). El català ha demostrat de bon principi que tenia molt bon ritme, i al matí (als lliures) ja ha quedat segon. A la tarda, a la sessió oficial, harebaixat encara més el seu temps fins a girar amb 1:46.410. Ell ha estat l'únic a trencar la barrera del minut i quaranta-set segons.

Tito Rabat, tercer, també ha millorat el seu temps particular fins a colar-se a la primera línia de la graella. Mentre que Jordi Torres s'ha hagut de conformar amb el setè registre, a vuit dècimes del 'poleman'.

Ja a més d'un segon, Nico Terol ha estat 20è, seguit de Toni Elias (21è). Ricky Cardús ha finalitzat 26è, mentre que Axel Pons partirà el diumenge des de la 29a posició.