Esports 13/03/2016

El Mallorca suma un altre desastre davant el Llagostera (3-0)

Els de Fernando Vázquez cauen clarament i s'enfonsen a la classificació

Wellenreuther, que tornà a la titularitat després de tres partits de sanció, mira una rematada.

PalmaEl Mallorca ha sumat un altre desastre. Els de Fernando Vázquez han caigut golejats davant el Llagostera per 3-0 i s'enfonsen a la zona de descens a la Segona B.

Ambdós equips van començar el duel sabedors de les necessitats que tenien i això es va veure reflectit en cada lluita per la pilota al centre del camp, on destacava, sobretot, la intensitat en aquests primers compassos del partit.

El primer a acostar-se a la porteria rival va ser el Mallorca en una bona acció de Lago Junior per banda dreta, que Acuña va acabar rematant a les mans de René.

El Llagostera, per part seva, cercava sortides ràpides per crear perill en algun contraatac. Abans del minut 20, Natalio va fer una bona jugada per l'esquerra, però no es va atrevir amb el xut des de lluny i la jugada la va acabar tallant Truyols.

En el minut 23 de partit, Chumbi es va escapar del seu marcador i va posar un bon centre, al qual per molt poc no va arribar Juanjo, que fet i fet seria el golejador de l'horabaixa.

En el conjunt vermell, hi destacava sobretot Lago Junior, molt actiu en tot moment i que intentava jugades individuals desequilibrants, però que no trobaven rematador o ell mateix no aconseguia acabar-la.

A la mitja hora, va arribar el primer gol, obra de Juanjo, que molt oportú va recollir el refús d'un xut de Chumbi dins l'àrea i va afusellar per sota sense que Wellenreuther no pogués fer res per evitar el gol.

Cinc minuts després, va arribar la millor ocasió per al Mallorca. Truyols va rematar de cap una falta lateral i René, amb una mà providencial, va aconseguir evitar l'empat.

El Llagostera va tenir la primera aproximació del segon temps. Samu va posar un bon centre per l'esquerra i, després d'un rebuig d'Aveldaño, la pilota va caure a Natalio, que va colpejar de primeres, però la seva rematada se'n va anar a dalt de la porteria del porter visitant.

En el minut 57 de partit va arribar la que va acabar sent la sentència del partit. Pitu va convertir un magistral gol de falta directa que va sorprendre per complet Wellenreuther (2-0).

El Mallorca no va tenir temps de reaccionar, ja que tres minuts més tard Juanjo va tornar a aprofitar un rebuig dins de l'àrea per posar el cop de gràcia a un Mallorca desesperat i superat per un Llagostera molt efectiu (3-0).

El conjunt català no es conformava amb aquest avantatge i va poder ampliar les distàncies en el 64, amb una rematada de Chumbi que va sortir fregant el pal dret de la porteria del Mallorca.

Malgrat el contundent resultat, el Mallorca no es rendia i va crear alguna acció perillosa. En el minut 70 del partit, Colunga va definir malament una jugada quan es trobava sol davant René i també la va tenir Ortuño, pocs minuts després, però el seu xut va partir fregant el pal dret de la porteria catalana.