Handbol
Esports 25/08/2013

El Barça derrota l'Al-Rayyan en el debut a la Super Globe (38-25)

Els blaugranes han patit al primer temps tot i que al tram final han aconseguit distanciar-se i assegurar la victòria. Víctor Tomás, Lazarov i Karabatic, amb sis gols cadascun, han estat els màxims anotadors blaugranes

Martí Molina
Kiril Lazarov, durant el partit entre el Barça i l'Al-Rayyan de la Super Globe

BarcelonaEl Barça d'handbol ha patit, però ha aconseguit la victòria en el debut al Mundial de Clubs, competició batejada com a Super Globe. Els homes de Xavi Pascual han derrotat l'Al-Rayyan de Qatar (38-25) gràcies a la bona actuació golejadora de Víctor Tomás, Kiril Lazarov i Nikola Karabatic, que han fet sis gols.

Els blaugranes han començat perdent i han anat a remolc del marcador als quinze primers minuts de partit. L'equip no trobava la forma de superar la defensa qatariana ni tancar la porteria, i a l'equador del primer temps perdia per 8-10. Els de Pasqui, però, han reaccionat amb un parcial estratosfèric de 13-4 per distanciar-se definitivament al marcador, marxar amb avantatge al descans (21-14) i encarar el camí de la victòria.

A la segona meitat no hi han hagut sorpreses i els blaugranes fins i tot han pogut ampliar una mica més l'avantatge, fins al 38-25 definitiu. El conjunt del Qatar s'ha quedat sense arguments defensius ni ofensius. L'equip té dos grans golejadors: Mohamm H. i Rayan Al Eregi –amb nou i vuit gols respectivament– però els altres components gairebé no han participat de les accions ofensives, ni marcant ni provant els xuts a porteria.

El segon rival del Barça d'handbol és aquest dilluns, a les 15 h (hora catalana) contra el Tabate brasiler, en el segon partit de la fase de grups.