Seduccions ocasionals
Suplements 23/12/2021

Moda per regalar moda per disfrutar

2 min
Mint&Rose està a punt de complir deu anys de vida. Durant aquest temps, la firma ha seduït moltes dones gràcies a dissenys atemporals i made in Spain com el d’aquests guants de pell.

 Regalar moda sempre és una gran idea. Al llarg de l’any, no sempre tenim temps per trobar dissenys que ens encantin i, malauradament, acabem conformant-nos. Per aquest motiu, l’arribada de les festes és l’ocasió idònia per regalar -o regalar-nos- peces rellevants, ja sigui perquè tenen un cost elevat o per l’aposta estètica singular que representen. La moda per regalar ha de ser sempre moda per disfrutar. Avui fem un número especial femení i diumenge que ve en farem un de masculí.

'Chic'

Una peça tan senzilla com aquesta armilla blanca del C&A convertirà qualsevol look avorrit en especial. És útil tant a l’hivern com a l’entretemps, i pel seu to diplomàtic queda bé amb tot.

Atrevida

Aquest disseny d’Uterqüe de mànigues lleugerament bollades és semitransparent i incorpora pics fets amb lluentons negres. Ho té tot, però no resulta excessiu. És atrevit però sofisticat.

Eterna

La firma catalana Rabat acaba de llançar al mercat la seva col·lecció Three Wishes amb aquest anell i una esclava i unes arracades a conjunt. Tot d’or rosa i diamants. Encert segur

Enlluernadora

Aquestes dates Bershka sempre té col·leccions pensades per a nits especials. Aquesta bossa de festa, anomenada Strass, està feta d’alumini i vidre i és, sens dubte, tot un fons d’armari.

Rutilant

Aquest maletí d’Anna Field que ven Zalando és ideal per a les dones que no vulguin perdre l’estil quan els toqui agafar el portàtil. Disfressar-se d’executiu gris ja no és una obligació...

Sòbria

Herno és una firma italiana que representa el millor de la tradició del país. Amb aquesta jaqueta negra d’inspiració chaneliana es pot sortir de nit o anar a treballar sense desentonar gens.

Única

Un disseny singular com el d’aquests botins Camper es converteix en un regal de llarg abast pel seu camaleònic marró i per la seva còmoda sola. Està feta d’una goma adherent i flexible i, a més, té un taló gruixut.
stats