Amb ulls de joc
Suplements 04/01/2023

No feu una carta de peticions als Reis

L'essència de la gran nit dels nens és la capacitat de crear una il·lusió que perdurarà tota la vida en el record

2 min
La cavalcada de Reis

La carta

Proposeu-vos no escriure una carta als Reis perquè ells són màgics i saben perfectament els regals que han de dur. La màgia és que arribi allò que ens il·lusiona sense haver-ho demanat! En comptes d’una llista de peticions, podem enviar una carta preguntant als Reis com estan, com va el seu viatge, com és l’orient, si passen fred durant el camí... I ja us podeu imaginar l’alegria de rebre una resposta!

Tots els infants reben regals

Els que es porten bé i els que no, els que treuen bones notes, i els que no. No val utilitzar els Reis com a eina de coacció per aconseguir que facin allò que volem; us imagineu que la vostra parella us diu que si no feu X no us donarà el regal de Reis?

La nit màgica

Tindreu una mica de feina, però us assegurem que compensa. Aquí van algunes propostes màgiques i juganeres:

  • Reveleu i emmarqueu algunes fotos. Es veu que als Reis no els fa el pes que amb els mòbils es facin milers de fotos que després ningú no passa a paper. Els petits solen estar-hi completament d’acord.
  • Canvieu algun moble de lloc. L’orientació del sofà, o deixeu una manta o uns coixins nous.
  • Deixeu preparada xocolata desfeta i melindros. Amb una carta de Ses Majestats explicant que han fet una xocolata desfeta per esmorzar plegats en família i com a agraïment per les galetes que s’han menjat.
  • Una cabana feta amb dues cadires, dues escombres i un llençol vell, amb els regals a dins.
  • Tres gots antics, vells i fets servir, on Ses Majestats van beure durant la nit i que es van oblidar sobre la taula de la nostra cuina.
  • Flors fresques per a la casa.
  • Restes d’encens o de mirra.
  • Un gronxador penjat del sostre.
  • La casa completament neta i endreçada, amb tovalloles noves al bany.

Els Reis d’Orient són infinitament juganers, creatius, incansables, trapelles, espavilats i màgics. I treballen tota la nit, no sabem com, per sorprendre’ns a tots, petits i grans. Cerqueu la inspiració, encara queden uns dies per començar a confeccionar records únics.

Bona nit de Reis, sigui com sigui la vostra. Que tingui una mica de màgia, d’imaginació, d’esperança i de meravella.

stats