Contingut patrocinat
Suplements 27/12/2022

Llargues cues per adquirir el famós sèrum que redueix les arrugues en 4 setmanes

Les llargues cues de gent que esperava per comprar el sèrum de la marca basca Sibari Republic han arribat a esgotar el seu estoc unes quantes vegades.

Redacció
3 min
La marca mantindrà fins a Reis els descomptes als seus productes, i ofereix així una oportunitat única per regalar cura i salut als nostres éssers estimats.

Ja fa dies que la febre pel sèrum antiedat de la marca basca Sibari Republic fa que a les seves botigues no quedi ni una sola unitat. Abans que obrissin ja hi havia llargues cues de gent que esperava per comprar-lo a les seves botigues de Donostia i Bilbao. "Dissabte passat, abans d'obrir, vam portar una furgoneta plena de producte, però al cap d'un parell d'hores ja no quedava ni un sol Serum Origin a les nostres botigues", ens explicava Itziar Beitia, la responsable de la botiga.

Tot i no quedar ni un sol exemplar de sèrum, la gent continuava demanant-lo, per la qual cosa la marca ha decidit estendre la seva promoció del 50% fins a Reis, perquè ningú es quedi sense. “Dissabte vam acabar amb les últimes existències del sèrum i com que molta gent es va quedar sense, mantindrem el nostre descompte del 50% fins a Reis”, ens explicava Itziar Beitia, la responsable de la botiga.

A més de portar més producte a les seves botigues, la marca també ha hagut de fabricar més producte durant el cap de setmana per proveir les demandes. “Aquests dies han estat tot un repte per a tot l'equip. Hem hagut de fer torns especials per produir més producte i poder-lo portar fins a les nostres botigues. Creiem que n'hem fabricat prou quantitat, però veient les cues que segueix havent-hi, mai se sap”, explicava entre rialles la responsable.

Els productes de Sibari Republic són una bona alternativa per regalar temps i cura a aquells que estimem. Són un regal perfecte per Nadal.

Nascuts de la ciència

Veient els resultats que els productes de la marca basca han obtingut en els seus tests d'eficàcia, no és estrany que hagin aconseguit convocar llargues cues de gent que els vol adquirir. Raúl Pérez, el director científic de la marca, ens ha explicat com els formulen per aconseguir uns resultats així, en un període de temps tan curt: “Utilitzem àcid hialurònic d'altíssima qualitat i de dos pesos moleculars diferents per aconseguir que penetri a la pell i obtenir resultats visibles en un període més curt.”

També ens explica que, a més de la fórmula, la manera de fabricar-lo té molt a veure a l'eficàcia. “Hem creat un procés de fabricació molt delicat, que ens permet preservar cada actiu i treure'n el màxim partit. És per això que tot el procés el fem nosaltres mateixos al nostre propi laboratori situat a Àlaba”. 

La marca disposa de dues línies dedicades a combatre dues de les principals causes de l'envelliment de la pell: la pèrdua de fermesa i les arrugues.

El regal perfecte de Nadal

Cada cop són més les persones que busquen ser originals i regalar temps als seus éssers estimats. Els productes de Sibari Republic són una bona alternativa per regalar temps i cura a aquells que estimem. Són un regal perfecte per Nadal. 

Actualment, la marca disposa de dues línies dedicades a combatre dues de les principals causes de l'envelliment de la pell: la pèrdua de fermesa i les arrugues. La marca mantindrà fins a Reis els descomptes als seus productes, i ofereix així una oportunitat única per regalar cura i salut als nostres éssers estimats.

Totes les botigues de Sibari Republic obren en horari de 10.00-14.00 i de 17.00-20.00 excepte els dies 31 de desembre i 5 de gener, en els quals la marca només obrirà al matí.

stats