Motos
Suplements 31/08/2021

Honda millora l’Africa Twin, la ‘trail’ per excel·lència

La marca japonesa presenta l’actualització tecnològica, mecànica i estètica de la seva moto ‘trail’ estrella, un dels referents del segment

2 min
Africa Twin i Africa Twnin Adventure Sports

Possiblement l’Honda Africa Twin és una de les motos de trail més famoses del mercat, ja que fa més de 30 anys que és un dels referents del segment més explorador i aventurer sobre dues rodes. I és que aquesta moto, que va aparèixer per competir al Dakar, s’ha convertit ja en la moto aventurera per excel·lència, però cada cop ha de fer front a una competència més determinada a discutir-li la seva hegemonia. En aquest sentit, tot just ara Honda presenta una nova actualització tecnològica i mecànica que arribarà el 2022 i que substitueix el model actual, que es va començar a vendre el 2020.

Africa Twin 2022
Africa Twin Adventure Sports 2022
Africa Twin Adventure Sports 2022

Les millores tecnològiques, mecàniques i estètiques de les Africa Twin 2022 i Africa Twin Adventure Sports 2022 inclouen unes decoracions més visuals i atractives, un nou portaobjectes posterior en el cas de l’Africa Twin i una nova pantalla parabrises per a l’Africa Twin Adventure Sports que millora la visibilitat i que es podrà col·locar en cinc posicions diferents.

L’actualització tecnològica inclou una millora del quadre d’instruments digital, ara amb més resolució i connectivitat amb Android Auto i Apple CarPlay de sèrie que inclourà diverses aplicacions mirall que podrà replicar el quadre d’instruments de la moto.

Detalls accessoris i pantalles
Detalls accessoris i pantalles
Detalls accessoris i pantalles

A nivell mecànic l’Africa Twin manté el mateix bloc motor de 100 CV i 105 Nm de parell, però Honda n’ha millorat el maridatge amb el canvi automàtic DCT de doble embragatge per millorar la relativa sequedat i aspresa que mostrava a l’hora d’iniciar la marxa o circular amb marxes curtes a baixa velocitat. Per acabar, també cal destacar que la moto manté quatre modes de conducció que permeten adaptar la resposta i el comportament de la moto al ferm sobre el qual circula, però que s’ha programat electrònicament per millorar-ne la tracció i l’entrega de potència del motor.

stats