Embaràs
Suplements 24/02/2023

Andrés Iniesta i la seva dona seran pares per cinquena vegada

La parella ha publicat una fotografia per celebrar la notícia

1 min
Andrés Iniesta i Anna Ortiz / @andresiniesta8

BarcelonaBones notícies a casa d'Andrés Iniesta i Anna Ortiz: el matrimoni, que actualment viuen al Japó, esperen el seu cinquè fill i ho han celebrat publicant una fotografia molt especial a Instagram. "Esperant per tu... Quines ganes! Supermami!", diu el missatge amb què l'exblaugrana ha acompanyat la imatge en què se'l veu a ell amb la seva dona visiblement embarassada.

Andrés Iniesta i Anna Ortiz viuen al Japó des del 2018, quan el jugador va fitxar per l'equip nipó Vissel Kobe de la J1 League. La parella es va traslladar al país asiàtic amb els seus quatre fills: la Valeria, que aviat farà dotze anys, el Paolo, la Siena i el Romeo. Iniesta i Ortiz van començar la seva relació el 2007 i es van casar el 2012, un any després del naixement de la seva primera filla.

L'any 2014 el matrimoni va viure un moment molt dur amb la pèrdua d'un fill que esperaven, una experiència que Ortiz va explicar en el llibre Mi luz. "Va ser una experiència supertraumàtica i fins avui no m'he sentit amb forces per parlar-ne, potser perquè fer-ho em produïa més mal que bé, i després d'un treball personal que he realitzat finalment m'he vist amb forces per fer-ho públic. Sentia que era el moment de treure-ho", va explicar quan va publicar el llibre.

stats