Família, què podem fer?

Recull d'activitats infantils del 8 al 14 de desembre

Dissabte, 8 de desembre

Christmas market d’Alaró. Dissabte de 10 a 21 h i diumenge de 10 a 17 h tindrà lloc a la plaça de la Vila aquest mercat nadalenc que ja s’ha consolidat en aquesta localitat.

Vine a celebrar la Saturnàlia (Nadal romà). L’Ajuntament d’Andratx organitza aquest taller, que tindrà lloc al consistori a les 11 h. Activitat gratuïta.

Laser Combat. A la plaça d’Antoni Albert i Nieto, Eivissa, entre les 17 h i 22 h. Estàs preparat per jugar al teu videojoc favorit però a la vida real? Un envelat de 160 m2 amb obstacles a l’interior per realitzar el combat làser més emocionant. A partir de 8 anys.

Circ de Nadal. Un espectacle per passar una bona estona en família. Les funcions seran a les 12, 16.30, 17, 18, 19 i 19.30 h a Son Fusteret, a Palma.

Mercat nadalenc. Fira i mercat de Nadal amb diferents parades a partir de les 17 h per la plaça de la Catedral, a Ciutadella. Activitat gratuïta.

Concert familiar Diversax Team. La llibreria Baobab, a Palma, organitza un concert per als més menuts a partir de les 18 h. Preu 5 euros.

Cercavila nadalenca d’Eivissa. Dissabte de 16 h a 20 h, actuació d’Acrobati-k, que recorrerà els carrers de la ciutat d’Eivissa. Activitat gratuïta.

Visites guiades al castell de Bellver. Una activitat recomanada per a famílies amb infants a partir de sis anys, que podran descobrir els racons d’un dels llocs més mítics de Palma, el castell de Bellver. A les 10 h començarà la primera vista guiada. A les 11.30 h ho farà el segon torn, i el tercer i darrer serà a partir de les 13 h. El millor torn per als més petits és el de les 11.30 h.
Betlem de l’església de Sant Antoni Abat. A Son Ferriol es pot gaudir d’aquest betlem fins al 17 de gener. Dissabtes a les 19.30 h, diumenges i festius, a les 10 i 19.30 h. Activitat gratuïta.

Presentació APP + Taller Punt de Llibre. La llibreria Baobab, a Palma, du a terme aquesta activitat a les 11 h, amb Eva Barceló, per a infants a partir de 4 anys i el preu és de dos euros.

Cursa Eivissa Patrimoni de la Humanitat. A partir de les 16.30 h la sortida és des del port d’Eivissa. Tres diferents curses adaptades a totes les categories. Inscripcions: www.elitechip.net.

‘Jugainfants nadalenc’. Exposició a la Sala Barrau de Santa Eulària des Riu, d’antics jocs eivissencs. També hi haurà un envelat amb castells inflables. De 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Gratuït.

Fira de Nadal a Maó. Cercavila amb els gegants de Llucmaçanes i la Xaranga de la Banda de Música de Maó. Comença a la plaça de l’Esplanada a partir de les 12.00 h.

Diumenge, 9 de desembre

‘Brilla Estrella’. A la plaça Major de Campanet, a les 12 h, es pot veure aquest espectacle musical i de clown. Activitat gratuïta.

Cor de Gòspel. A les 20 h a la plaça de les Oliveres del Mallorca Fashion Outlet (Festival Park).

Ruta ciclista Es Codolar. A partir de les 10 h. El punt de sortida és la plaça d’Antoni Albert i Nieto, a Eivissa. Recorregut de 26 km per a més grans de 12 anys.

Teatre infantil itinerant. Quatre sessions de 20 minuts. A partir de les 11 hores devora l’ arbre de Nadal de Mallorca Fashion Outlet (Festival Park).

Tresors del Lloc de Valldemossa. Ruta familiar guiada per Joan Carles Palos dins del programa ‘L’Illa dels Tresors’ en la qual es podn conèixer llegendes i descobrir racons. És una gratuït però és necessari reservar plaça info@mallorcaliteraria.cat. De 10 a 16 h.

Betlem de l’església de la Puríssima Concepció. A la Vileta es pot visitar aquesta representació nadalenca fins al 2 de febrer. De 18 a 20 h. És gratuït.

Mercat de carrer Tot per a nins. A partir de les 10 h al Nou Recinte Firal de Santa Ponça. compra i venda de segona mà de roba, llibres, joguines, etc.

Visita guiada a Cort. A les 11 h i a les 12 h visita guiada a l’edifici de l’ Ajuntament de Palma. És necessari reservar al telèfon 618914517 o al correu visites@palma.cat. La visita de les 11 és en català i la de les 12, en castellà.

Pacha amb els nins. Festa benèfica a benefici d’APNEEF i de Magna Pitiüsa. Hi haurà rifes i actuacions musicals. Discoteca Pacha de 17 a 20 h. Entrada 6 €.

Dilluns, 10 de desembre

Betlem Amics de l’Arenal. Del 10 de desembre al 6 de gener es pot visitar el betlem dels Amics de s’Arenal, al carrer del Terral, 68. Fins al 23 de desembre l’horari és de 17.30 a 19.30 h. A partir del dia 24 les visites han de ser concertades al telèfon 615 070 471.

Dimarts, 11 de desembre

Concert de Nadales de la Coral Municipal d’Andratx. El concert tindrà lloc a partir de les 12 h, al centre de dia. Activitat gratuïta.

‘L’Illa de les Talaies’. Contacontes per a infants a partir de 4 anys a la biblioteca Miquel dels Sants Oliver de Campanet a les 17 h. Activitat gratuïta.


Dijous, 13 desembre

‘Enfaulats’. Una sessió de contacontes a la biblioteca Joan Alcover de Palma per escoltar algunes de les faules de Jean de la Fontaine, com la de La llebre i la tortuga, El llop i el gos, El llop i la guineu i La guineu i el gall. A partir de les 18 h. Activitat gratuïta.

Taller de Nadal. A la Biblioteca Pública de Maó, a les 17 h es farà un taller de Nadal. És una activitat gratuïta, però requereix inscripció prèvia.

Divendres, 14 de desembre

Concert de Nadales. A la llibreria infantil i juvenil Baobab, carrer de Guillem Galmés 17, de Palma, està previst un concert interpretat per Klau d’Amics i dirigit per José Martínez a partir de les 18 h. El preu és de 2 euros i les reserves es poden fer al telèfon 654256799.

La caseta de Nadal. Entre el 14 de desembre i el 6 de gener es podrà visitar la caseta de Nadal a la plaça del Parc, d’Eivissa. Els més petits podran entregar la carta per als Reis d’Orient entre el 21 i 24 de desembre. Activitat gratuïta.

Betlem monumental del BBVA. Del 14 de desembre al 7 de gener es pot visitar al pati de Sant Antoniet, carrer de Sant Miquel, de Palma, en horari comercial aquest betlem.

Audicions de Nadal de l’escola del Patronal de Música d’Eivissa. Amb la participació d’agrupacions de cors infantils, la Banda i l’Orquestra Simfònica del Patronat Municipal d’Eivissa. Se celebra a l’ Espai Cultural Can Ventosa a les 17 h. Activitat gratuïta.

La tarda del conte. Narració de contes a càrrec d’Encarna de las Heras. A la B iblioteca Municipal d’Eivissa a les 19 h. Activitat gratuïta.

EDICIÓ PAPER 18/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF