Família, què podem fer?

Dissabte, 12 de gener

Rondalles i taller de màscares. La Biblioteca de Son Cladera, a Palma, organitza una jornada d’aprenentatge i diversió per als més petits. Amb les rondalles, aprendran què són, com es fan i quins elements incorporen. Amb aquests objectius, a la biblioteca es contaran les rondalles més tradicionals i s’organitzarà un taller. L’activitat començarà a les 12.30 h i és gratuïta.

Màgia en família. A Eivissa, el Teatre Residència Reina Sofia organitza un horabaixa de màgia amb els mags Dantés, Joan, Dantés Jr i Fran Saván. La cita és a les 18 h i l’entrada és lliure.

‘Feim màscares de dimoni’. S’acosta Sant Antoni i la Biblioteca de Son Ximelis, a Palma, organitza una activitat plena de dimonis. Amb l’ajuda del llibre Dimonis de Mallorca, els més petits podran crear la seva màscara de dimoni i dur-la el dia de la festa. L’activitat començarà a les 11 h i és gratuïta.

Dimonis de plastilina. Taller de plastilina amb l’objectiu de crear tots els protagonistes de la festa de Sant Antoni. El sant, el dimoni, els foguerons... L’activitat és a la llibreria Baobab, a Palma, i començarà a les 11 h i el preu del taller és de 5 euros.

‘Clea, en el bosque de coral’. Contacontes organitzat per la Biblioteca de Calvià Can Verger de la mà de Colorín Coloradas, en què s’explicarà la història de Clea. L’activitat començarà a les 11.30 h i és gratuïta.

‘El Mediterráneo nos da vida’. Es Baluard de Palma organitza dissabtes d’art en família, i toca conscienciar els més petits. En col·laboració amb el Palma Aquàrium, s’explicaran els secrets de la mar i la importància de conservar-la i protegir-la. Serà a les 11.30 h i el preu és d’un euro.

‘La brúixola de les emocions’. Cala en Porter, a Menorca, dona el tret de sortida a la temporada de contacontes amb La Brúixola de les emocions: Explorant les tradicions Balears, a càrrec de Fanny Gómez. El conte començarà al centre cívic de Cala en Porter a les 11 hores i l’activitat és gratuïta.

‘Comèdia de Sant Antoni’. El Teatre de Manacor rep una comèdia per a una de les festes més populars de l’illa. Sota la direcció d’Antoni Rosselló, arriba Comèdia de Sant Antoni, una obra de teatre recomanada per a majors de 5 anys. L’obra comença a les 19.30 hores i el preu de l’entrada és de 6 euros per persona.

Sa Llego Minyona. Sa Pobla organitza la seva tradicional cursa infantil de Sant Antoni per a infants d’entre 2 i 5 anys. Si volen podran anar-hi amb seus pares. La convocatòria és a les 15 hores davant l’escola Sa Graduada i la cursa és gratuïta.

Gran Gala de Circ Solidària. A l’envelat del Circ Bover a Sineu arriba la Gran Gala de Circ Solidària amb Sant Llorenç des Cardassar i el Llevant mallorquí. Aquesta iniciativa, que neix de l’Associació de Professionals del Circ de les Illes Balears, té l’objectiu de recaptar doblers per als afectats per les inundacions de Sant Llorenç i el Llevant de Mallorca. En la gala hi participaran artistes del món del circ i de la música de Mallorca i de Menorca. L’espectacle començarà a les 18 hores i el preu de l’entrada és de 10 euros per persona i de 8 euros amb el descompte familiar.

‘Petits lectors’. La Biblioteca de Son Sardina, a Palma, organitza un club de lectura molt especial per als més petits. Amb l’objectiu d’incentivar la lectura entre els infants, la biblioteca començarà l’activitat a les 11 h i l’entrada és gratuïta.

Diumenge, 13 de gener

‘Rapunzel’. Arriba a la Sala Dante, a Palma, el musical d’una de les pel·lícules de Disney. Rapunzel es converteix en musical per viure totes les aventures a través de les coreografies i les cançons més conegudes de la història. Se’n faran dues sessions: a les 12 h i a les 18 h. El preu de l’entrada és de 12 euros per als adults i de 10 euros per als menors d’edat.

‘Soc un animal’. Conte i taller a la Biblioteca del Coll d’en Rabassa, a Palma, per apropar els animals als més petits i que sentin que també ho són una mica. Serà a les 11.30 h i és gratuït.

Trenca Closques. El grup musical infantil Trenca Closques arriba al parc de la Riera, a Palma, a les 10.45 h i l’entrada és gratuïta.

Jove Orquestra Rotària de Mallorca. L’ Auditori d’Alcúdia acull la Jove Orquestra Rotària de Mallorca, una orquestra promoguda i gestionada per diversos Clubs Rotaris de Mallorca, amb la finalitat de donar als joves estudiants de música l’oportunitat de formar part d’una orquestra simfònica. El concert començarà a les 12 h i el preu de l’entrada és de 7 euros.

Certamen infantil de ximbomba. Arriba un concert de ximbomba a Sa Congregació, a sa Pobla. L’actuació començarà a les 17 hores i l’entrada és gratuïta.

La Fada Despistada. Arriba un ésser màgic al parc de la Riera de Palma i la seva feina és repartir somnis fantàstics i fer cantar i ballar els més menuts de la casa mentre els ensenya a combatre els malsons amb un secret que només ella sap. L’entrada dels concert de la Fada Despistada és gratuïta i farà quatre actuacions entre les 10.45 h i les 13.45 h.

‘La princesa rebel’. A palma, el parc de la Riera s’omplirà de rebel·lia amb un conte que explica la història d’una princesa tossuda que no va voler esperar el príncep. També hi haurà un taller. És gratuït i començarà a les 10.30 h.

Dimarts, 15 de gener

Dimoni per a petitons. La llibreria Baobab, a Palma, es prepara per celebrar Sant Antoni i ha organitzat un contacontes amb plastilina per a nins majors de 2 anys. Serà a les 18 h i el preu de l’entrada és de 5 euros.

Concurs de cartes d’amor. La Biblioteca de Son Gotleu, a Palma, organitza un concurs de cartes d’amor i anima els petits a crear les seves pròpies bústies. Serà a les 18.45 h i és gratuït.

Dimecres, 16 de gener

‘El monstre de colors va a l’escola’. A la Biblioteca de Son Gotleu, a Palma, han preparat un contacontes per explicar la història del monstre verd. També faran un taller. L’activitat començarà a les 18.45 h i l’entrada és gratuïta.

Dijous, 17 de gener

‘Feim un dimoni’. A la Biblioteca de Son Gotleu, a Palma, ofereixen un taller perquè els nins puguin fer el propi dimoni. Derà a les 18.45 h i és gratuït.

Històries endimoniades. La Biblioteca de Son Sardina, a Palma, ofereix un contacontes per llegir les històries més endimoniades, posteriorment, fer un taller. L’activitat és per a nins majors de 4 anys, serà a les 17.30 h i és gratuïta.

Divendres, 18 de gener

‘La tarda del conte’. La Biblioteca Municipal d’Eivissa organitza un horabaixa de contes a càrrec de Kamishibai Eivissa a les 19 h. És gratuït.

agendacriatures@arabalears.cat

Vols promocionar

el teu esdeveniment a

l’agenda del Criatures?

agendacriatures@arabalears.cat

Aquest és el correu per

a les activitats dels

més petits

EDICIÓ PAPER 25/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF