Rescat
Societat Successos 16/07/2023

Rescaten vuit persones al torrent de Pareis i al puig d'en Galileu

La primera actuació es va dur a terme a les 9.30 h, quan l'equip de rescat va rebre l'avís que una dona de 61 anys havia sofert una baixada de tensió al torrent

ARA Balears
1 min
Un dels rescats fets per la Guàrdia Civil aquest dissabte

PalmaEl Grup de Rescat Especial d'Intervenció en Muntanya de la Guàrdia Civil va rescatar aquest dissabte vuit persones, en dues actuacions duites a terme al torrent de Pareis i al puig d'en Galileu. Segons ha recollit Europa Press, la primera actuació es va fer a les 9.30 h, quan l'equip de rescat va rebre un avís que alertava que una dona de 61 anys havia sofert una baixada de tensió al torrent de Pareis.

Fins a la ubicació s'hi va desplaçar una unitat de rescat amb helicòpter, que va traslladar la dona a l'hospital Son Espases.

Mentre s'encarregaven d'aquest rescat, varen rebre una nova cridada, en aquest cas de la zona del puig d'en Galileu. Allà, set persones estaven fent una excursió quan una pedra, de grans dimensions, va colpejar la cama d'un dels senderistes, fet que li va impedir caminar; a més, unes altres tres persones havien quedat bloquejades al camí, en una zona molt escarpada i complicada.

Els senderistes també varen ser traslladats en helicòpter fins al pàrquing del coll de sa Batalla, on una ambulància va atendre els ferits.

stats