Agressions sexuals
Societat Successos 22/10/2023

Presó provisional per a un home que va violar una jove a una platja de Palma

Els fets varen tenir lloc a la matinada d'aquest dimecres, a les 1.15 hores

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional amb el detingut

PalmaAgents de la Policia Nacional han detingut un home com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual a una jove. Després de passar a disposició judicial, li varen decretar presó provisional.

Segons ha informat el cos policial i ha recollit Europa Press, els fets varen tenir lloc dimecres a la 1.15 de la matinada, quan una jove que es trobava a les roques de la platja del carrer de Joan Miró de Palma va veure que a les escales que hi donen accés hi havia un home que s'estava masturbant amb els calçons abaixats.

La víctima, en veure-ho, va decidir recollir les coses i abandonar el lloc. Malgrat això, en el moment en què la jove anava a pujar les escales, l'home la va agafar d'una cama i d'un braç per retenir-la. Aleshores, la dona va començar a cridar demanant ajuda, però l'home va tapar-li la cara i li va dir que duia un ganivet, i que si feia el que li deia, no li passaria res.

L'home va agredir-la sexualment fins que, en un moment determinat, la jove va aconseguir fugir per demanar ajuda a un conegut.

Quan els agents varen arribar al lloc dels fets, varen inspeccionar la zona, localitzaren l'agressor i procediren a la seva detenció.

stats