Successos
Societat Successos 21/10/2023

Presó provisional per a 13 dels 20 detinguts en la macrooperació antidroga a Mallorca

En total es varen arrestar 20 persones a diversos punts de l'illa

ARA Balears
1 min
La Guàrdia Civil amb un dels detinguts

PalmaEl titular del Jutjat d'Instrucció número 8 de Palma ha decretat, aquest divendres de matinada, presó provisional per a 13 dels 20 detinguts durant la macrooperació antidroga a Mallorca, que aquest dijous havien passat a disposició judicial. 13 dels arrestats varen ser traslladats davant el jutge per la Policia Nacional i set, per la Guàrdia Civil.

Segons ha recollit Europa Press, durant l'entrega dels detinguts al jutjat, aquest dijous, els cossos policials varen haver d'organitzar un dispositiu de seguretat a causa de la presència de nombrosos familiars dels arrestats, congregats al voltant de l'edifici. Es va tallar el trànsit a part d'un carril de l'avinguda d'Alemanya i al carrer de Jeroni Antich.

Als 20 detinguts que varen passar pel jutjat se'ls sumen altres arrestats que passarien a disposició judicial a Catalunya, ja que l'operació va incloure actuacions a Barcelona i a Tarragona. A més, altres detinguts varen quedar en llibertat. En total es varen dur a terme més de 60 detencions.

stats