Successos
Societat Successos 13/12/2023

Una dona reclama mesos de lloguer sense pagar a l'inquilí, i aquest l'agredeix sexualment

A l'home també se li imputen delictes d'assetjament i temptativa de robatori amb violència

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home de 40 anys denunciat per una agressió sexual per l'arrendadora del seu pis, la qual va anar a reclamar-li diversos mesos de lloguer sense pagar. A l'home se li imputen també delictes d'assetjament i temptativa de robatori amb violència. Els fets varen tenir lloc a la porta del domicili llogat.

Segons ha informat el cos policial, el detingut no pagava el lloguer des de l'abril. La dona va anar a la casa per arribar a un acord i aconseguir que abandonàs el domicili, però, segons la denunciant, després de discutir, ell la va agafar fort per la cintura, li tocà les butxaques dels calçons cercant diners, i va començar a besar-la i a passar-li la llengua pel coll. Presumptament, l'home va grapejar la víctima pels genitals, el pit i altres parts del cos. A més, hauria intentat arrossegar-la a l'interior del domicili.

Després de diversos intents, la dona va poder amollar-se i va fugir en direcció a un grup d'homes que estaven a la zona, moment en què l'agressor va abandonar el lloc dels fets. Posteriorment, l'home va començar a seguir i vigilar la víctima. En aquest sentit, la dona va rebre, a la nit, diverses cridades en número ocult en les quals l'interlocutor li deia que era la policia i que havia d'acudir a ca seva. Agents de la Policia Nacional es varen fer càrrec de la investigació i aquest dimarts varen detenir l'agressor sexual.

stats