Violència masclista
Societat Successos 27/02/2023

Un home accepta quatre anys de presó per amenaçar i agredir sexualment una dona a Palma i robar-li

Els fets varen tenir lloc la matinada del 28 d'octubre de l'any passat

ARA Balears
1 min
L'acusat d'agressió sexual durant el judici

PalmaUn home ha acceptat aquest dilluns una condemna de tres anys i deu mesos de presó per amenaçar amb un ganivet una dona per agredir-la sexualment i intentar robar-li a la sortida d'una discoteca a Palma.

A l'Audiència Provincial de les Balears, la defensa del processat ha arribat a un acord de conformitat amb la Fiscalia, pel qual l'home ha aconseguit una rebaixa de la pena que inicialment se li demanava, de més de set anys de presó, i ha evitat la celebració del judici reconeixent ser l'autor dels fets.

Així, ha estat condemnat per quatre delictes: agressió sexual, robatori amb violència en grau de temptativa, amenaces i resistència a l'autoritat. Amb tot, quan l'home compleixi la meitat de la pena, se substituirà la resta de la condemna per l'expulsió del territori espanyol durant deu anys. També se li imposa una multa de 360 euros.

Els fets varen tenir lloc la matinada del 28 d'octubre de l'any passat. L'home ha confessat que a l'interior d'una discoteca de Palma va tocar les natges de la víctima sense el seu consentiment, fins que es va sobrepassar i va ser expulsat del local.

Amb tot, quan la víctima i la seva parella sortiren de la discoteca, l'individu s'hi apropà amb un ganivet per robar-los i es varen dirigir a un caixer automàtic perquè no duien doblers damunt. Novament, i amb el ganivet, l'acusat tornà a palpar la víctima mentre ella demanava ajuda. En aquest moment, una persona que intentà intervenir també va rebre amenaces amb el ganivet.

A l'arribada de la policia l'individu també es va resistir amb força i va amenaçar un dels agents de degollar-lo. El Tribunal ha dictat sentència in voce, que s'ha declarat ferma a l'acte.

stats