Agressió sexual
Societat Successos 16/08/2023

Una dona denuncia una agressió sexual a s'Illot durant les festes

L'Ajuntament de Manacor ha condemnat l'agressió i ha assenyalat que es posa a disposició de la investigació policial

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil.

PalmaUna dona va denunciar aquest diumenge a la matinada una agressió sexual a s'Illot (Manacor) durant les festes. En una nota de premsa, l'Ajuntament de Manacor ha condemnat aquest dimecres la presumpta agressió denunciada i ha assenyalat que es posa a disposició de la investigació policial i que rebutja "enèrgicament" qualsevol tipus de violència sexual i contra les dones.

En aquest sentit, el Consistori ha indicat que segueixen de prop tota la informació sobre el cas. "Les agressions sexuals són un atemptat contra els drets fonamentals de les persones, a més d'un delicte, un greu problema social i polític i una forma més de violència masclista", ha expressat.

Així mateix, ha assegurat que posa a disposició de la víctima "tots els recursos necessaris per a la seva atenció i recuperació, el màxim suport i solidaritat amb la dona i el seu entorn, a més del respecte per preservar els seus drets i la seva intimitat". Finalment, l'Ajuntament ha manifestat el compromís de continuar fent feina per aconseguir un municipi lliure d'agressions sexistes.

stats