Societat Successos 09/12/2022

Detenen un jove per copejar la seva parella amb un pal i dislocar-li el braç

Tots dos discutien acaloradament i per això els veïns varen avisar la Policia Nacional

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional va detenir aquest dimecres un jove de 25 anys a Palma per haver copejat amb un pal la seva parella i dislocar-li el braç. Els fets es varen produir al voltant de les 17 h, quan diversos veïns de la barriada del Molinar, a Palma, varen avisar la Policia després de sentir la parella discutir acaloradament.

Aleshores, una patrulla hi va acudir i es va entrevistar amb la víctima, que els va dir que no passava res, que tot estava en ordre i que els veïns s'havien equivocat. Per aquest motiu, la patrulla va partir. Més tard, a les 21 h, els mateixos agents varen acudir a un hospital a causa d'una altra intervenció. Allà varen veure la veïna amb la qual s'havien entrevistat, que els va contar que la seva parella, després que la Policia se n'hagués anat, va agafar un pal i la va copejar diverses vegades. La dona va sofrir cops a la costella, al cap i una luxació de braç, i va haver d'anar a urgències. A més, després de l'agressió, el jove li va robar diners en efectiu i se'n va anar.

La Policia va iniciar en aquell moment la recerca del sospitós, que varen localitzar en un bar pròxim, on varen detenir-lo. En l'escorcoll del domicili, la Policia va trobar-hi dues armes de foc, una arma curta i una altra de llarga, que han quedat intervingudes per ser investigades.

stats