Succés
Societat Successos 25/12/2022

Detingudes quatre persones i desmantellat un centre de producció de marihuana a Palma

Els individus estan acusats d'un delicte contra el tràfic de drogues

ARA Balears
2 min
Una patrulla de Policia Nacional en una imatge d'arxiu.

PalmaAgents de la Policia Nacional i de la Policia Local de Palma han detingut quatre persones (dos homes i dues dones, espanyols d'entre 35 i 61 anys) i han desmantellat un centre de producció de marihuana a la ciutat.

Segons han informat els cossos policials en una nota de premsa conjunta, diversos agents han desenvolupat un operatiu contra el cultiu de marihuana a immobles a Palma i han procedit a la detenció de dos homes i dues dones com a presumptes autors d'un delicte contra el tràfic de drogues.

Els indicis sobre la producció de marihuana en un immoble de Palma eren nombrosos i notables, juntament amb una olor constant emanada des de l'interior de la casa. Després de diverses gestions d'investigació, els agents van poder demostrar que, al lloc investigat, diverses persones entraven i sortien de manera habitual i, en múltiples ocasions, amb elements necessaris per a l'establiment, el creixement i la recol·lecció final de plantes de marihuana.

A més, van detectar una sèrie d'accions desplegades pels sospitosos que indicarien un imminent final de cicle de producció de marihuana, cosa que va portar els agents a establir un dispositiu. En una de les investigacions policials duites a terme es va poder comprovar que un jove carregava de manera compulsiva bosses de grans dimensions en un turisme en què, acceleradament, abandonava el lloc. Després era seguit per policies que el van interceptar i van detenir en el moment en el qual es disposava a desfer-se de més proves de la plantació de marihuana i d'una bàscula de gran precisió amb restes evidents de substància estupefaent.

El resultat final de l'operació va ser de centenars de plantes eliminades, a més d'un quilogram i mig de marihuana en cabdells intervingut. Així mateix, es va localitzar informació rellevant per a la investigació que juntament amb el que ja s'ha investigat va permetre detenir dues persones més.

stats