Societat Successos 22/08/2022

Detenen tres persones a la Platja de Palma per robar 3.000 euros

El cos policial també ha informat de l'atropellament d'un ciclista al carrer de Manacor

ARA Balears
2 min
Control de la Policia Local de Palma

PalmaLa Policia Local de Palma ha detingut aquest cap de setmana tres persones acusades d'un presumpte delicte de furt d'un total de 3.000 euros a la Platja de Palma. Els agents també varen arrestar una dona per robar en un altre dispositiu a la mateixa zona. El cos policial ha fet públic aquest dilluns un resum de les actuacions del cap de setmana a Ciutat.

Així, ha informat, a més, que un conductor va atropellar un ciclista, que va quedar inconscient. D'altra banda, al barri de Santa Catalina la Policia Local ha obert 56 actes de denúncia, cinc de les quals estan relacionades amb la infracció de la Llei de seguretat ciutadana i una per pertorbar la tranquil·litat de l'entorn, mentre que la resta són de trànsit.

Al control d'alcoholèmia que la Policia Local va muntar al carrer Manacor amb Tomàs Rul·lan, varen sancionar una persona per l'ús del mòbil al volant, tres per tenir la ITV caducada i una per conduir sense permís de conduir, i es varen posar quatre multes administratives a conductors que varen donar positiu en el test d'alcoholèmia. Dos més que també varen donar positiu han estat denunciats per possibles delictes de caràcter penal.

En un altre control al passeig Mallorca, es varen posar dues multes administratives per positiu en alcoholèmia i es varen detectar tres passatgers sense el cinturó de seguretat. A més, es va aturar un conductor perquè tenia la ITV caducada. Finalment, al control de Miquels dels Sants Oliver es denunciaren dos passatgers per no dur el cinturó i dos conductors sense ITV.

Cal afegir que la Policia Local ha hagut d'intervenir aquest cap de setmana per diversos delictes de lesions i en el cas d'una persona que va infringir una ordre d'allunyament.

stats