Successos
Societat Successos 14/09/2023

Detenen un home a Palma per apunyalar-ne un altre

Els fets varen tenir lloc el passat 18 de juny al voltant de les 2.50 h en un domicili proper al carrer del General Riera

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaAgents de la Policia Nacional han detingut un home a Palma com a presumpte autor d'un delicte homicidi en grau de temptativa i lesions greus per apunyalar un altre home, a qui feu un tall profund a la cama. Segons ha informat el cos policial en una nota de premsa, els fets varen tenir lloc el passat 18 de juny al voltant de les 2.50 h en un domicili proper al carrer del General Riera. La víctima va acudir a una casa on una amiga seva estava cuidant els fills d'uns familiars.

Quan els familiars varen tornar, es varen sorprendre en veure l'home, a qui varen demanar explicacions. Aquestes no varen satisfer la parella, que va començar a colpejar la víctima al cap, cosa que li provocà diverses lesions. Aleshores, un dels agressors es va dirigir a la cuina i va agafar un ganivet carnisser. A més, va llevar el mòbil a la víctima. L'atacant va augmentar l'agressivitat i va dirigir una punyalada cap al costat de la víctima, tot i que aquesta va poder esquivar-lo interposant la cama esquerra en la trajectòria del ganivet, fet que li va provocar lesions greus.

De fet, la ferida va requerir més de 30 punts i va estripar diversos músculs. Després de l'agressió, la víctima va poder sortir del domicili i al carrer una jove el va auxiliar cridant una ambulància i a la Policia. La víctima va ser traslladada a l'hospital Son Espases a causa de la gravetat de les lesions. El Grup d'Homicidis de la Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació, i va poder identificar i detenir l'home aquest dimecres, 13 de setembre.

stats